Fitball labda

0

Természet.

Mikor reggel kinéztem az ablakon és láttam milyen párába burkolódzik a táj, tudtam ma nem lesz nagy sétálás, virágnézegetés, labdázás a gyerekekkel. Már magam is érzem a hosszú tél fogságát. Gondoltam meglepem a családot egy nagyobb dózis D-vitaminnal, de ez elmaradt. Minden bizonnyal majd erről is beszámolok. Az eső is eleredt és a téli kabátot is fel kellett venni.

Elő a fitball labdát!

Ezt nagyon élvezik a lányaim. Sajnos csak egy nagy labdánk van a másik gyerek méret. Egy kis guritgatás után jöhet a hasonfekvés rajta és törzsemelés. A hátuk alatt a csipőig mozgatás majd vissza. Mindig találnak ki új gyakorlatokat. Egymás lábát fogják és mozgatják a másikat, míg annak tartania kell magát. A sztár azonban a rugózás. Ha a térde nem kerül a sarok elé, ülő helyzetben, akkor már csak az egyenes hátra kell ügyelni. Láblengetés, karemelés és már el is fáradtak. Olyan izmok is mozogtak amikröl halandó ember nem is emlékezik meg.

Édes pihenés

Visszatérva a mozgásunkhoz a gyerekek elmentek maguktól nyugalmasabb játékot játszani, így nekem is akadt időm a konyhai tevékenységre.